'T HOOGHUYS - HERBELEEF DE MIDDELEEUWEN
BERLAAR • 't Hooghuys is de uitvalsbasis voor een unieke middeleeuwse beleving. Bent u op zoek naar een originele invalshoek voor je personeelsfeest, teambuilding, sales meeting of productlancering? Op zoek naar een authentieke ervaring waarbij u in de voetsporen van je voorouders treedt?

Wij stellen ons als consultant, materiaalverhuurder en als event- en boekingskantoor garant voor een zo getrouw mogelijk beeld van de middeleeuwen. Met twintig jaar ervaring als event- en boekingskantoor weten we van aanpakken.

Als initiatiefnemer van het jaarlijks internationaal tornooi, markt en kampement Quondam -met jaarlijks meer dan 6000 bezoekers en 350 deelnemers uit meer dan 10 Europese landen- hebben we ons de afgelopen jaren intensief toegelegd op onderzoek en het ontwikkelen/produceren van historisch correcte materialen, middeleeuwse keuken en animaties. Wij stellen onze service en expertise ten dienste van zowel particulieren, event professionals als bedrijven voor evenementen tot 5.000 personen.

Totaalbeleving staat centraal
Open ons boek op de website en verken de hoofdstukken: locaties, evenementen, animaties en materiaalverhuur. Bekijk er ook voorbeelden zoals de family days die we al organiseerden voor bedrijven zoals ING, Q8 en A.S. Adventure.

Of het nu gaat om een vergadering in onze ridderzaal op het 16e eeuwse 't Hooghuys, een personeelsfeest in één van onze andere historische locaties, workshops rond bierbrouwen, steenkappen en smeden of een groots opgezette openlucht family day met steekspelen, veldslagen en schildknaepenschool, wij laten u kennismaken met de échte middeleeuwen.

't Hooghuys is dan ook de enige leverancier in de Benelux die historisch correct meubilair, middeleeuwse tenten, luifels en decoratiemateriaal te huur aanbiedt.
Hemelshoek 235
2590 Berlaar
breng me hierheen