EVENT LOCATIE GOOILAND
HILVERSUM • Evenementen zijn er in allerlei soorten, maten en sferen. Gooiland helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Met veel uiteenlopende ruimtes binnen onze locatie, kunnen wij altijd een evenement naar wens organiseren.

De mogelijkheden beperken zich niet tot alleen een congres, feest of vergadering – Gooiland evenementenlocatie is in staat om al uw wensen te realiseren! Of dit nu een uitreiking is, een theatervoorstelling, een indoor markt, diner(show), borrel, modeshow, expositie, informatieavond of (televisie)opnames. Gooiland denkt graag met u wanneer u dat wenst.

In al onze ruimtes hebben wij luchtbehandeling en gratis draadloos internet. Daarnaast heeft elke ruimte een aparte ingang maar zijn ze ook allemaal onderling met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen wij uw evenement zo groots mogelijk, maar ook zo intiem mogelijk opzetten.

Gooiland heeft ook een eigen professionele keuken, daarmee kunnen wij elk evenement culinair ondersteunen. Het aangrenzende 4-sterren Hotel van de Amrath groep biedt ook nog eens een zeer ruime overnachtingsmogelijkheid.
Emmastraat 2
1211NG Hilversum, Nederland
breng me hierheen